Talen

Exposities
In de Galerij

GO WITH THE FLO

Op afspraak

Voor een afspraak even contact opnemen op het nr 0474/99 17 71

'GO WITH THE FLO'

U kan er terecht voor gelaatsverzorging, lichaamsverzorging, epilaties, manicure,pedicure, maquillage,permanente make-up, micro blading,lash lifting,  permanente ontharing, gelnagels & gelish.  

PHYTO 5

Phyto 5 staat voor er goed uitzien én je goed voelen, zowel mentaal als fysiek. De unieke combinatie van producten met actieve ingrediënten  brengen uw huidconditie terug in balans en herstellen het energetisch evenwicht in je lichaam. Door deze innerlijke balans behoud je de energie in je lichaam en krijg je meer vitaliteit en uitstraling. U merkt meteen het verschil na een Phyto 5 behandeling !

PHYTOCURE

Phytocure staat garant voor natuurlijke kwalitatieve voedingssupplementen. Deze Phytocure formules doen je goed voelen, verhelpen esthetische en fysieke ongemakken en helpen jou je gewicht adequaat te beheersen. De natuurlijke producten voeden je organisme door te voorzien in micronutriënten en actieve bestanddelen, waaraan je vaak een tekort hebt. Onze doelstelling is dat jij je goed voelt in je vel! 

NAOBAY

Naobay is ervan overtuigd dat natuurlijke producten beter zijn voor jou en voor het milieu.  Daarom zal je nooit schadelijke ingrediënten zoals parabenen, siliconen, PEG,... terugvinden in NAOBAY producten.  Met een mix van actieve organische oliën en plantenextracten heeft NAOBAY een lijn producten gecreëerd met voedende, hydraterende, kalmerende en regenererende eigenschappen.   Ook de verpakking is gemaakt uit gerecycleerd materiaal en is bioafbreekbaar.

Mii heeft geen talloze looks, maar is een zorgvuldig uitgekozen make-up gamma, op minerale basis, met oa een 100% zuiver minerale lijn, die jou het vertrouwen zal geven om elke dag het beste in jou naar voor te brengen op een huidvriendelijke manier. Dit op elk moment van de dag of voor elke gelegenheid. Omdat we zuivere minerale pigmenten gebruiken zonder vulmiddelen zoals talk, geven onze foundations een buitengewone dekking die nauwelijks moet worden bijgewerkt & die zelfs door de meest gevoelige huid goed verdragen wordt. Omdat natuurlijke mineralen ontstekingswerend & zo huidvriendelijk zijn, kunnen ze zelfs aangebracht worden direct na een epilatie, microdermabrasie of laserbehandeling. Bovendien biedt de volledige lijn een ultieme zonbescherming! Mii make-up is vrij van parabenen, kunstmatige geurstoffen, petrochemie & niet getest op dieren.
 

 

PERMANENTE LASER ONTHARING

Genoeg van die ingegroeide haartjes na het scheren? Of gewoon een ultra zachte huid zonder 1 stoppeltje ANYTIME? Maak gerust een afspraak op 24 maart dan krijg je info en een testje helemaal gratis en volledig vrijblijvend! Als je beslist direct op te starten op de infodag krijgt u 10% korting op uw eerste beurt!

Awards

Partners