Talen

Exposities
In de Galerij

ARTEGUSTO

6 DECEMBER 2019

WINE & CHAMPAGNE TASTING

Op vrijdag 6 december houden we een grote wijn- en champagne degustatie met Wijnkeldermeester en het Champagnehuis. We openen meer dan 50 wijnen en champagnes die u vrij kan komen proeven. Er komen zowel nieuwe wijndomeinen aan bod als de gastronomische klassiekers van ons assortiment. Wij bieden eveneens een aantal geschenkverpakkingen waarin uw wijn of champagne als relatie- of eindejaar cadeau mooi tot zijn recht komt.  We hopen alvast van harte u te mogen verwelkomen.

DE WIJNKELDERMEESTER

Chateau Margilliere cuvee bastide in rose

WIJNKELDERMEESTER

Finca Seleccion

WIJNKELDERMEESTER

Riffel Gutswein Riesling trocken 2017 weiss

CHAMPAGNEHUIS

De ronde smaak van deze champagne komt door het persen van de  50% Pinot Noir & 50% Pinot Meunier druif. De rust tijd van meer dan 20 maanden zorgt voor een fruitige smaak.

CHAMPAGNEHUIS

Deze rosé bestaat uit 2 druivensoorten waaronder 10% van de rode Pinot Noir druif Deze zorgt voor de mooie pastel tint en de delicieuze smaak. De rosé wordt het beste gekoeld gedronken.

CHAMPAGNEHUIS

Door de samenstelling en evenwicht v an de champagne 30% Pinot Noir & 70% Pinot Meunier heeft de champagne een aangename en ronde smaak. Deze jonge champagne ( tussen de 15 en 20 maand) past dan ook bij elke gerecht dat je op tafel serveert.

Awards

Partners